Pad thai | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pad thai

Pad thai

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukas pad thai on helppo tehdä itse. Riisinuudeleita ja broileria sisältävän thaimaalaisen ruoan kruunaavat rouhitut maapähkinät ja chilitahna.

Ainekset

1 kpl
(60 g) riisinuudeleita
Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(300 g) broilerin fileesuikaleita
1/4 kpl
Valkokaalia
3 rkl
Rouhittuja maapähkinöitä
3 rkl
Soijakastiketta
2 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
1 rkl
Ruokokidesokeria
2 kpl
Kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta nuudelit kiehuvaan veteen pehmenemään pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.Halkaise purjo, huuhtele huolella ja hienonna valkosipulinkynnen kanssa. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Lisää broilerisuikaleet ja jatka kypsentämistä, kunnes broilerit ovat kypsiä.Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi ja lisää pannulle rouhittujen maapähkinöiden ja mausteiden kanssa. Kypsennä 5–7 minuuttia, kunnes kaalit pehmenevät.Vatkaa kananmunat erillisessä kulhossa ja lisää munat pannulle samalla seosta käännellen. Lisää lopuksi joukkoon nuudelit ja sekoita, kunnes nuudelit ovat lämmenneet.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 3.10.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.