Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettu varhaiskaali

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ohueksi suikaloitu varhaiskaali kypsyy pannulla nopeasti. Siirapilla makeutettu ja soijalla maustettu kaali on täydellinen lisuke lähes mille tahansa ruoalle.

Ainekset

1 kpl
Varhaiskaali
2 kpl
Varhaissipulia
1 rkl
Öljyä tai voita
2 tl
Siirappia
2 tl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali ja viipaloi sipulit. Kuumenna öljy vokissa tai grillin paistolevyllä. Paista kaalia ja sipuleja sekoitellen, kunnes ne pehmenevät ja saavat vähän väriä.

1 kpl
Varhaiskaali
2 kpl
Varhaissipulia
1 rkl
Öljyä tai voita
2

Mausta kaali siirapilla, soijakastikkeella ja suolalla. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.

2 tl
Siirappia
2 tl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 26.5.2016
|
Muokattu: 28.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

114

479

5,0 g

0,5 g

11,5 g

11,3 g

4,8 g

3,3 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli