Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettu varhaiskaali

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ohueksi suikaloitu varhaiskaali kypsyy pannulla nopeasti. Siirapilla makeutettu ja soijalla maustettu kaalisuikale on täydellinen kesälisuke lähes mille tahansa.

Ainekset

1 kpl
Varhaiskaali
2 kpl
Varhaissipulia
1 rkl
Öljyä tai voita
2 tl
Siirappia
2 tl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali, viipaloi sipulit. Kuumenna öljy vokissa tai grillin paistolevyllä. Paista kaalia sekoitellen, kunnes se pehmenee ja saa vähän väriä. Mausta siirapilla, soijakastikkeella ja suolalla. Ripottele päälle siemeniä.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 26.5.2016
|
Muokattu: 12.6.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

114

479

5,0 g

0,5 g

11,5 g

11,3 g

4,8 g

3,3 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli