Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettu varhaiskaali

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ohueksi suikaloitu varhaiskaali kypsyy pannulla nopeasti. Siirapilla makeutettu ja soijalla maustettu kaali on täydellinen lisuke lähes mille tahansa ruoalle.

Ainekset

600 g
(1 kpl) Varhaiskaali
2 kpl
Varhaissipulia
1 rkl
Öljyä tai voita
2 tl
Siirappia
2 tl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali ja viipaloi sipulit. Kuumenna rasva wokpannulla tai grillin paistolevyllä. Paista kaalia ja sipuleja sekoitellen, kunnes ne pehmenevät ja saavat vähän väriä.

600 g
(1 kpl) Varhaiskaali
2 kpl
Varhaissipulia
1 rkl
Öljyä tai voita
2

Mausta kaali siirapilla, soijakastikkeella ja suolalla. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.

2 tl
Siirappia
2 tl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä
Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 19.10.2018
|
Muokattu: 31.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

106

444

4,8 g

0,5 g

10,5 g

9,5 g

4,0 g

2,8 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli