Paistettu varhaiskaali | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paistettu varhaiskaali

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Varhaiskaali kypsyy muutamassa minuutissa esimerkiksi makkaran kylkeen.

Ainekset

1 kpl
Varhaiskaali
2 kpl
Varhaissipulia
1 rkl
Öljyä tai voita
2 tl
Siirappia
2 tl
Soijakastiketta
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kaali, viipaloi sipulit. Kuumenna öljy vokissa tai grillin paistolevyllä. Paista kaalia sekoitellen, kunnes se pehmenee ja saa vähän väriä. Mausta siirapilla, soijakastikkeella ja suolalla. Ripottele päälle siemeniä.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

479

114

5,0 g

0,5 g

11,5 g

11,3 g

4,8 g

3,3 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli