Paistettu varhaiskaali

arvosana5/5

(6)arviota
4 Annosta

15 min

Ohueksi suikaloitu varhaiskaali kypsyy pannulla nopeasti. Siirapilla makeutettu ja soijalla maustettu kaali on täydellinen lisuke lähes mille tahansa ruoalle.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 g(1 kpl) varhaiskaali
2 kplvarhaissipulia
1 rklöljyä tai voita
2 tlsiirappia
2 tlsoijakastiketta
1/2 tlsuolaa
1 rklseesaminsiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kaali ja viipaloi sipulit. Kuumenna rasva wokpannulla tai grillin paistolevyllä. Paista kaalia ja sipuleja sekoitellen, kunnes ne pehmenevät ja saavat vähän väriä.

    MääräAinesosa
    600 g(1 kpl) varhaiskaali
    2 kplvarhaissipulia
    1 rklöljyä tai voita
  2. 2

    Mausta kaali siirapilla, soijakastikkeella ja suolalla. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.

    MääräAinesosa
    2 tlsiirappia
    2 tlsoijakastiketta
    1/2 tlsuolaa
    1 rklseesaminsiemeniä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
19.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä