Paraguayo-persikkahilloke - Yhteishyvä

Paraguayo-persikkahilloke

???
Litteä paraguayo eli donitsipersikka on maukas ja makea hedelmä. Kiehauta siitä herkullinen hilloke juustopöytään tai vaikka lettukesteihin.
Jaa Somessa

Ainekset

10 kpl
(800 g) paraguayoa eli donitsipersikkaa
1 kpl
Sitruuna
2 dl
Hillo-marmeladisokeria
1 - 2 dl
Vettä

Näin teet

1

Huuhtele persikat, halkaise ne ja poista kivet. Pilko persikat noin 1 cm:n kuutioiksi.

10 kpl
(800 g) paraguayoa eli donitsipersikkaa
2

Pese sitruuna. Vuole kuoresta kuorimaveitsellä neljä ohutta suikaletta. Purista sitruunan mehu.

1 kpl
Sitruuna
3

Laita hedelmät, sokeri ja 1 dl vettä kattilaan. Keitä hiljalleen, välillä sekoittaen 5–10 minuuttia, kunnes hedelmät pehmenevät. Kuori pinnalle muodostuva vaahto pois. Lisää vettä tarvittaessa.

10 kpl
(800 g) paraguayoa eli donitsipersikkaa
1 kpl
Sitruuna
2 dl
Hillo-marmeladisokeria
1 - 2 dl
Vettä
4

Lusikoi hilloke kiehuvassa vedessä desinfioituihin lasitölkkeihin ja säilytä jääkaapissa. Hilloke säilyy hyvänä muutamia viikkoja.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 8.6.2018
Muokattu: 24.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja269 g269 g
Proteiinia14 g14 g
Rasvaa3 g3 g
Kuituja28 g28 g
Energiaa kj5274 5274
Energiaa kcal1260 1260

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 - 2 dl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja269 g269 g
Proteiinia14 g14 g
Rasvaa3 g3 g
Kuituja28 g28 g
Energiaa kj5274 5274
Energiaa kcal1260 1260

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 - 2 dl Vettä

Resepti
Anu Brask

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.