Paraguayo-persikkahilloke
Ainekset
Näin teet
Huuhtele persikat, halkaise ne ja poista kivet. Pilko persikat noin 1 cm:n kuutioiksi.
Pese sitruuna. Vuole kuoresta kuorimaveitsellä neljä ohutta suikaletta. Purista sitruunan mehu.
Laita hedelmät, sokeri ja 1 dl vettä kattilaan. Keitä hiljalleen, välillä sekoittaen 5–10 minuuttia, kunnes hedelmät pehmenevät. Kuori pinnalle muodostuva vaahto pois. Lisää vettä tarvittaessa.
Lusikoi hilloke kiehuvassa vedessä desinfioituihin lasitölkkeihin ja säilytä jääkaapissa. Hilloke säilyy hyvänä muutamia viikkoja.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 269 g | 269 g |
Proteiinia | 14 g | 14 g |
Rasvaa | 3 g | 3 g |
Kuituja | 28 g | 28 g |
Energiaa kj | 5274 | 5274 |
Energiaa kcal | 1260 | 1260 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 - 2 dl Vettä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 269 g | 269 g |
Proteiinia | 14 g | 14 g |
Rasvaa | 3 g | 3 g |
Kuituja | 28 g | 28 g |
Energiaa kj | 5274 | 5274 |
Energiaa kcal | 1260 | 1260 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 - 2 dl Vettä