Parsa-pastasalaatti

Nappaa talteen!
| 450 g | vihreää parsaa |
| 200 g | simpukkapastaa |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 4 kpl | kevätsipulinvartta |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| 1 kpl | parmesaanilastuja (80 g) |
| Kastike | |
|---|---|
| 1 rkl | sitruunamehua (tai valkoviinietikkaa) |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
- 1.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3-4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Pese ja puolita tomaatit. Hienonna kevätsipulit ja tilli. Paloittele parsat ja sekoita salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.
Parsa-pastasalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 450 g | vihreää parsaa |
| 200 g | simpukkapastaa |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 4 kpl | kevätsipulinvartta |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| 1 kpl | parmesaanilastuja (80 g) |
Kastike | |
| 1 rkl | sitruunamehua (tai valkoviinietikkaa) |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3-4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Pese ja puolita tomaatit. Hienonna kevätsipulit ja tilli. Paloittele parsat ja sekoita salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























