Parsa-pastasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsa-pastasalaatti

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

450 g
Vihreää parsaa
200 g
Simpukkapastaa
250 g
Kirsikkatomaatteja
4 kpl
Kevätsipulinvartta
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 kpl
Parmesaanilastuja (80 g)

KASTIKE

1 rkl
Sitruunamehua (tai valkoviinietikkaa)
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3-4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Pese ja puolita tomaatit. Hienonna kevätsipulit ja tilli. Paloittele parsat ja sekoita salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
Muokattu: 15.5.2019