Huuhtele parsat ja katkaise puumaiset tyvet pois. Kiehauta vettä kapeassa korkeassa kattilassa tai paistinpannussa, johon parsat mahtuvat kyljelleen. Keitä parsat puolikypsiksi, 2−3 minuuttia. Leikkaa ne kolmeen osaan ja säästä nuput koristeluun.
Valuta tomaattikuutiot. Riko munat kulhoon. Vatkaa maito, pippuri, suola, juustoraaste ja tomaatit joukkoon.
Kaada munaseos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 x 30 cm). Asettele parsojen varret pinnalle. Paista frittataa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes munakas on hyytynyt.
Leikkaa jäähtynyt frittata paloiksi. Sekoita tuorejuusto notkeaksi ja lusikoi nokare juustoa kullekin annospalalle. Koristele parsannupuilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
101
422
6,8 g
2,3 g
2,2 g
2,1 g
1,2 g
7,1 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli