Pekoniin käärityt varsiparsakaalit
Ainekset
Valmistus
Valmista kermaviilikastike. Kuutioi tomaatit pieniksi. Hienonna sipulinvarsi ja purista sitruunan mehu. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa.
Laita varsiparsakaalit kulhoon. Lisää öljy, suola ja pippuri. Jaa varsiparsakaalit kuuteen nippuun. Kääri pekonisiivut napakasti nippujen ympärille.
Paahda varsiparsakaaleja grillissä keskilämmöllä tai hiilloksella noin 10–15 minuuttia käännellen niin, että ne kypsyvät ja pekoni rapeutuu. Tarjoa tomaattisen kermaviilikastikkeen kanssa.
Voit kypsentää varsiparsakaaliniput myös 250-asteissa uunissa 10 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
200
836
17,7 g
6,7 g
2,8 g
2,8 g
1,2 g
6,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli