Peruna-hallouminyytit

Nappaa talteen!
| 8 kpl | keskikokoista keitettyä perunaa |
| 1 kpl | (250 g) halloumijuustoa |
| 2 kpl | paprikaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| rouhittua mustapippuria | |
| Lisäksi | |
|---|---|
| 4 kpl | palaa alumiinifoliota |
- 1.
Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Viipaloi halloumi. Halkaise ja huuhtele paprikat sekä poista siemenet. Paloittele paprikat.Ota foliosta 4 palaa (n. 20 cm x 20 cm). Lado jokaiselle palalle perunoita, halloumia ja paprikaa. Mausta sitruunanmehulla, oreganolla ja pippurilla. Nosta folion reunat ylös ja taittele tiiviiksi paketiksi. Grillaa nyyttejä 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja paprikat pehmenevät. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä.
Peruna-hallouminyytit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | keskikokoista keitettyä perunaa |
| 1 kpl | (250 g) halloumijuustoa |
| 2 kpl | paprikaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| rouhittua mustapippuria | |
Lisäksi | |
| 4 kpl | palaa alumiinifoliota |
Valmistus
- 1
Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Viipaloi halloumi. Halkaise ja huuhtele paprikat sekä poista siemenet. Paloittele paprikat.Ota foliosta 4 palaa (n. 20 cm x 20 cm). Lado jokaiselle palalle perunoita, halloumia ja paprikaa. Mausta sitruunanmehulla, oreganolla ja pippurilla. Nosta folion reunat ylös ja taittele tiiviiksi paketiksi. Grillaa nyyttejä 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja paprikat pehmenevät. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












