Peruna-hallouminyytit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Peruna-hallouminyytit

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Keskikokoista keitettyä perunaa
1 kpl
(250 g) halloumijuustoa
2 kpl
Paprikaa
1 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Kuivattua oreganoa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

4 kpl
Palaa alumiinifoliota

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori perunat tarvittaessa ja viipaloi ne. Viipaloi halloumi. Halkaise ja huuhtele paprikat sekä poista siemenet. Paloittele paprikat.Ota foliosta 4 palaa (n. 20 cm x 20 cm). Lado jokaiselle palalle perunoita, halloumia ja paprikaa. Mausta sitruunanmehulla, oreganolla ja pippurilla. Nosta folion reunat ylös ja taittele tiiviiksi paketiksi. Grillaa nyyttejä 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja paprikat pehmenevät. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.