Poista pavuista kannat. Paloittele pavut halutessasi. Kiehauta suolalla maustettu vesi. Keitä papuja noin 3 minuuttia. Valuta.
Kuumenna kalapullat mikrossa tai paista pannulla öljyssä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä ½ dl keitinvettä, kun valutat pastan.
Sekoita pesto, ½ dl pastan keitinvettä ja pavut kuumaan pastaan. Mausta pippurilla. Lisää kalapullat. Viimeistele halutessasi juustoraasteella ja sitruunalohkoilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1299
310
14,3 g
1,8 g
32,3 g
2,8 g
7,8 g
9,5 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
250 g kalapullia,
juustoraastetta,
sitruunalohkoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli