Pikainen kalapullapasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Pestosta, pensaspavuista ja valmiista kalapullista syntyy kesän nopein pasta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 g(1 ps) pensaspapuja
250 g(1 pkt) kalapullia
250 g(1 pkt) pinaattituorepastaa
1 dlvihreää pestoa
1/2 tlrouhittua mustapippuria

Lisäksi

juustoraastetta
sitruunalohkoja

Valmistus

  1. 1

    Poista pavuista kannat. Paloittele pavut halutessasi. Kiehauta suolalla maustettu vesi. Keitä papuja noin 3 minuuttia. Valuta.

    MääräAinesosa
    250 g(1 ps) pensaspapuja
  2. 2

    Kuumenna kalapullat mikrossa tai paista pannulla öljyssä.

    MääräAinesosa
    250 g(1 pkt) kalapullia
  3. 3

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä ½ dl keitinvettä, kun valutat pastan.

    MääräAinesosa
    250 g(1 pkt) pinaattituorepastaa
  4. 4

    Sekoita pesto, ½ dl pastan keitinvettä ja pavut kuumaan pastaan. Mausta pippurilla. Lisää kalapullat. Viimeistele halutessasi juustoraasteella ja sitruunalohkoilla.

    MääräAinesosa
    1 dlvihreää pestoa
    1/2 tlrouhittua mustapippuria
    juustoraastetta
    sitruunalohkoja

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: juustoraastetta, sitruunalohkoja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
9.7.2019
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä