Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta talouspaperin päällä ja painele kuiviksi. Kuori ja leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele chili. Halkaise, poista siemenet ja hienonna.
Kuumenna öljy pannulla, lisää valkosipulit ja chili. Kuullota noin 1 minuutti. Lisää paprikajauhe, pippuri ja suola. Kääntele mausteita hetki öljyssä. Lisää katkaravut ja kuumenna nopeasti. Ripottele pinnalle persilja.
Tarjoa höyryävän kuumana viipaloidun patongin kanssa.
Vinkki: Annoksesta riittää neljälle henkilölle alkupalaksi patongin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
788
188
17,5 g
2,3 g
0,8 g
0,3 g
0,3 g
7,5 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl persiljaa hienonnettuna,
patonkia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli