Possun pihvejä ja caponata-paistosta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possun pihvejä ja caponata-paistosta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Porsaan ulkofileepihviä
1 rkl
Voita tai öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

caponata

1 kpl
Munakoiso
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
200 g
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Punainen paprika
10 kpl
Vihreää oliivia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi munakoiso, nosta siivilään ja ripottele päälle suolaa. Anna hikoilla tunnin ajan. Painele kuivaksi talouspaperilla. Kuori ja paloittele sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Paahda munakoisoja pannulla öljyssä. Vähennä lämpöä ja lisää sipulit. Kääntele hetki. Lisää halkaistut tomaatit, paloiteltu paprika ja oliivit. Anna hautua 15 minuuttia. Paista pihvit pannulla voi-öljyseoksessa ja mausta.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 17.2.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.