Punainen vispipuuro - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punainen vispipuuro

Punainen vispipuuro
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Puolukoiden lisäksi vispipuuroon sopivat karpalot ja punaherukat. Jäähdytä puuro hyvin ennen vatkaamista, jotta saat siitä kuohkeaa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Vettä
200 g
(1 ps) punaherukoita, karpaloita tai puolukoita
2 dl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa
1 1/2 dl
Mannasuurimoita

Näin teet

1

Kiehauta vesi, marjat, sokeri ja suola. Keitä 5 minuuttia.

1 l
Vettä
200 g
(1 ps) punaherukoita, karpaloita tai puolukoita
2 dl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa
2

Siivilöi mehu ja kuumenna se uudelleen. Kaada joukkoon mannasuurimot vähitellen koko ajan sekoittaen. Kypsennä miedolla lämmöllä 5–7 minuuttia. Jäähdytä kylmäksi ja vatkaa puuro kuohkeaksi vaahdoksi.

1 1/2 dl
Mannasuurimoita
Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 1.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja71 g283 g
Proteiinia4 g16 g
Rasvaa1 g3 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1321 5282
Energiaa kcal316 1262

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 l Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja71 g283 g
Proteiinia4 g16 g
Rasvaa1 g3 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1321 5282
Energiaa kcal316 1262

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 l Vettä

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.