
Punainen vispipuuro
Ainekset
Valmistus
Kiehauta vesi, marjat, sokeri ja suola. Keitä 5 minuuttia.
Siivilöi mehu ja kuumenna se uudelleen. Kaada joukkoon mannasuurimot vähitellen koko ajan sekoittaen. Kypsennä miedolla lämmöllä 5–7 minuuttia. Jäähdytä kylmäksi ja vatkaa puuro kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
316
1321
0,8 g
—
70,8 g
46,8 g
2,5 g
4,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli