Punainen vispipuuro - Yhteishyvä

Punainen vispipuuro

Punainen vispipuuro
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Vispipuuro on helppo ja nopea herkku, johon tarvitset vain muutaman aineksen. Voit valmistaa puuron punaherukoista, karpaloista tai puolukoista.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Vettä
3 dl
Punaherukoita, karpaloita tai puolukoita
2 dl
Sokeria
2 1/2 dl
Mannasuurimoita
Suolaa

Näin teet

1

Kiehauta vesi, punaherukat, sokeri ja suola. Siivilöi mehu ja kuumenna se uudelleen. Kaada joukkoon mannasuurimot vähitellen koko ajan sekoittaen. Kypsennä miedolla lämmöllä noin 5-7 minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa vaahdoksi.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 12.2.2019
Jaa Somessa