Punajuuripihvit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuripihvit

Punajuuripihvit
Kappaleita
12
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Punajuuripihvit valmistuvat helposti pannulla. Voit valmistaa pihvit raaoista tai keitetyistä juureksista.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(200 g) kermaviiliä
1 dl
Korppujauhoja
2 kpl
Punajuurta
1 kpl
Peruna
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Kuivattua timjamia tai meiramia

PAISTAMISEEN

2 rkl
Rypsiöljyä

Vinkki: Ohje on laadittu raaoista kasviksista, mutta voit tehdä myös pihvejä keitetyistä punajuurista ja perunoista. Silloin paistoaika on lyhyempi.

Näin teet

1

Yhdistä kulhossa kermaviili ja korppujauhot. Anna turvota sillä välin, kun kuorit ja raastat punajuuret ja perunat karkeaksi. Yhdistä raasteet kermaviili-korppujauhoseokseen.

1 dl
Korppujauhoja
1 kpl
(200 g) kermaviiliä
2 kpl
Punajuurta
1 kpl
Peruna
2

Lisää munat, suola ja timjami tai meirami. Sekoita hyvin. Muotoile massasta kostutetuin käsin noin 1 1/2 cm paksuja pihvejä. Paista pihvit öljyssä paistin- tai ohukaispannussa. Tarjoa salaatin kera.

2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Kuivattua timjamia tai meiramia
2 rkl
Rypsiöljyä
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 19.10.2019