Punajuuripihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Punajuuripihvit

Punajuuripihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Punajuuripihvit valmistuvat helposti pannulla. Voit valmistaa pihvit raaoista tai keitetyistä juureksista.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(200 g) kermaviiliä
1 dl
Korppujauhoja
2 kpl
Punajuurta
1 kpl
Peruna
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Kuivattua timjamia tai meiramia

paistamiseen

2 rkl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä kulhossa kermaviili ja korppujauhot. Anna turvota sillä välin, kun kuorit ja raastat punajuuret ja perunat karkeaksi. Yhdistä raasteet kermaviili-korppujauhoseokseen.

1 dl
Korppujauhoja
1 kpl
(200 g) kermaviiliä
2 kpl
Punajuurta
1 kpl
Peruna
2

Lisää munat, suola ja timjami tai meirami. Sekoita hyvin. Muotoile massasta kostutetuin käsin noin 1 1/2 cm paksuja pihvejä. Paista pihvit öljyssä paistin- tai ohukaispannussa. Tarjoa salaatin kera.

2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Kuivattua timjamia tai meiramia
2 rkl
Rypsiöljyä

Vinkki: Ohje on laadittu raaoista kasviksista, mutta voit tehdä myös pihvejä keitetyistä punajuurista ja perunoista. Silloin paistoaika on lyhyempi.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 19.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.