Punakaali-fetasalaatti

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
250 gpunakaalia
pala purjon vihreää osaa
50 - 75 gfetajuustoa

Kastike

1 1/2 rklrypsiöljyä
2 tlomenaviinietikkaa
1 tlsinappia
1/4 tltimjamia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Koristeeksi

basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Raasta kaali. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Sekoita punakaali ja purjo keskenään. Murusta joukkoon fetajuusto. Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta salaatin päälle. Anna maustua hetki ennen tarjoamista. Koristele basilikalla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Pala purjon vihreää osaa, 0,25 tl Timjamia, Suolaa, Rouhittua mustapippuria, Basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä