Punakaali-fetasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punakaali-fetasalaatti

???
Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Punakaalia
Pala purjon vihreää osaa
50 - 75 g
Fetajuustoa

KASTIKE

1 1/2 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Omenaviinietikkaa
1 tl
Sinappia
1/4 tl
Timjamia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

KORISTEEKSI

Basilikaa

Näin teet

1

Raasta kaali. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Sekoita punakaali ja purjo keskenään. Murusta joukkoon fetajuusto. Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta salaatin päälle. Anna maustua hetki ennen tarjoamista. Koristele basilikalla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g11 g
Proteiinia8 g15 g
Rasvaa18 g35 g
Kuituja3 g5 g
Energiaa kj890 1779
Energiaa kcal213 426

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala purjon vihreää osaa

  • 0,25 tl Timjamia

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Basilikaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g11 g
Proteiinia8 g15 g
Rasvaa18 g35 g
Kuituja3 g5 g
Energiaa kj890 1779
Energiaa kcal213 426

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala purjon vihreää osaa

  • 0,25 tl Timjamia

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Basilikaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.