Punakaali-fetasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punakaali-fetasalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

250 g
Punakaalia
Pala purjon vihreää osaa
50 - 75 g
Fetajuustoa

kastike

1 1/2 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Omenaviinietikkaa
1 tl
Sinappia
1/4 tl
Timjamia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

koristeeksi

Basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Raasta kaali. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Sekoita punakaali ja purjo keskenään. Murusta joukkoon fetajuusto. Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta salaatin päälle. Anna maustua hetki ennen tarjoamista. Koristele basilikalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

890

213

17,5 g

5,0 g

5,5 g

5,5 g

2,5 g

7,5 g

1,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjon vihreää osaa,

0,25 tl Timjamia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli