Pyhäpäivän possupata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pyhäpäivän possupata

Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta

Ainekset

600 - 800 g
Possunlihaa
1 - 2 rkl
Öljyä
300 g
Lanttua
2 kpl
Porkkanaa
100 g
Selleriä
1/2 kpl
Öljyyn säilöttyjä yrttimarinoituja valkosipulin kynsiä
3 rkl
Tomaattisosetta
3 dl
Lihalientä
3 dl
Punaviiniä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
Yrttiä, timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Osta valmiita lihakuutioita tai kuutioi liha. Kuori juurekset ja leikkaa ne reiluiksi lohkoiksi. Ruskista lihat muutamassa erässä öljyssä pannussa ja siirrä uunivuokaan kerroksittain juureskuutioiden ja valkosipulinkynsien kanssa. Sekoita lihaliemi, punaviini, tomaattisose ja mausteet ja kaada vuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa kaksi tuntia. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.