Säädä uuni 225 asteeseen. Huuhtele, kuori ja paloittele raparperit noin 4 cm mittaisiksi paloiksi.
Kiehauta mehu ja sokeri kattilassa. Siirrä raparperit kattilaan ja keitä, kunnes ne hajoavat.
Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Lisää seos ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Kun ensimmäinen kiehumiskupla nousee pintaan, siirrä kattila pois liedeltä.
Ripottele kiisselin pinnalle sokeria ja anna jäähtyä.
Kiisselin jäähtyessä sekoita kookos-kauramurun ainekset keskenään. Levitä ne leivinpaperin päälle pellille ja paahda uunissa 10 minuuttia. Sekoita kerran paahtamisen puolivälissä.
Vinkki: Säilytä kiisseli jääkaapissa ja kookos-kauramuru purkissa huoneenlämmössä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
218
914
2,2 g
1,7 g
45,2 g
38,0 g
2,5 g
1,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli