Rapeat kananugetit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Rapeat kananugetit
Play

Rapeat kananugetit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Broilerin fileepihveistä paistuu mahtavan rapeita nugetteja, kun pyöräytät ne maissihiutaleissa. Sekoita lisukkeeksi helppo dippi.

Ainekset

500 g
Broilerin fileepihvejä
1 tl
Suolaa
6 dl
Maissihiutaleita
1 kpl
Kananmuna

lisäksi

Kasviksia
Dippikastike

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa broilerin fileepihvit 5–6 palaan. Ripottele niille suola.

500 g
Broilerin fileepihvejä
1 tl
Suolaa
2

Mittaa maissihiutaleet kulhoon ja murskaa ne perunasurvimella.

6 dl
Maissihiutaleita
3

Riko kananmuna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Pyörittele broileripalat kananmunassa ja sen jälkeen maissihiutalemuruissa. Laita palat leivinpaperille pellille.

1 kpl
Kananmuna
4

Kypsennä nugetteja uunissa 20 minuuttia. Tarjoa kasvisten ja dippikastikkeen kera.

Kasviksia
Dippikastike
5

Dippaa!

Kermaviili-ketsuppi

Sekoita kermaviiliin ketsuppia ja ripaus rouhittua mustapippuria.

Chili-mango

Mausta mangosose makealla chilikastikkeella.

Kaura-sipuli

Notkista maustamaton kauralevite kaurajuomalla, lisää sipuli- tai mantelirouhetta ja ripaus suolaa.

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Amanda Aho
Julkaistu: 10.9.2018
Muokattu: 9.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1851

442

5,0 g

1,3 g

58,0 g

0,5 g

6,0 g

36,8 g

1,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kasviksia,

Dippikastike.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli