Leikkaa broilerin fileeleikkeet pitkittäin neljään osaan.
Vatkaa kananmunien rakenne rikki syvällä lautasella. Mittaa toiselle lautaselle vehnäjauhot ja mausteet sekä kolmanteen korppujauhot. Pyöräytä broilerinsuikale ensin vehnäjauhoseoksessa, karista ylimääräinen pois. Pyöräytä sitten kananmunassa, valuta ylimääräinen pois. Lopuksi pyöräytä puikot korppujauhoissa.
Paista puikot pannulla öljyssä kullanruskeiksi, noin 2−3 minuuttia molemmin puolin. Nosta talouspaperin päälle. Tarjoa bataattiranskalaisten ja appelsiinimajoneesin kanssa.
Vinkki: Voit paistaa kanapuikot myös uunissa 225 asteessa toiseksi ylimmällä tasolla 15−20 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1627
389
19,3 g
2,0 g
29,5 g
1,5 g
1,3 g
24,0 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl valkosipulijauhetta,
0,5 tl cayennepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli