Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rapeat lohijauhelihapihvit ja sushimajoneesi

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Helpot, pinnalta rapeat lohijauhelihapihvit kypsyvät nopeasti pannulla. Tarjoa sushin makumaailmoja lainaavan majoneesin sekä riisin ja kasvisten kera.

Ainekset

300 g
(1 pkt) lohijauhelihaa
1
kananmuna
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
jauhettua valkopippuria
1/2 dl
pankojauhoja

Pinnalle

2 dl
pankojauhoja

Paistamiseen

3 rkl
öljyä

Sushimajoneesi

3 rkl
sushi-inkivääriä
1 tl
wasabia
1 dl
(100 g) majoneesia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna inkivääri. Sekoita se ja wasabi majoneesiin.

3 rkl
sushi-inkivääriä
1 tl
wasabia
1 dl
(100 g) majoneesia
2

Sekoita muna, mausteet ja pankojauhot lohijauhelihaan. Kaada 2 dl pankojauhoja lautaselle. Jaa massa 8 osaan. Pyöritä osa kerrallaan palloksi ja laita se pankojauhojen päälle, litistä pihviksi ja käännä lastalla.

1
kananmuna
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
jauhettua valkopippuria
300 g
(1 pkt) lohijauhelihaa
1/2 dl
pankojauhoja
3

Kuumenna öljy keskilämmöllä paistinpannussa. Paista pihvejä noin 3 minuuttia molemmilta puolilta. Tarkista pihvien kypsyys halkaisemalla yksi pihvi.

4

Tarjoa pihvit sushimajoneesin ja riisin sekä kasvisten kanssa.

Vinkki: Laita lisukeriisi ja kasvikset kiehumaan ennen kuin alat valmistamaan pihvejä.

Miltä maistui?(6 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 19.10.2021
|
Muokattu: 9.2.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

211

882

14,1 g

1,6 g

12,3 g

0,9 g

0,5 g

9,0 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

kananmuna,

3 rkl sushi-inkivääriä,

1 tl wasabia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli