Rapu-parsapintxot - Yhteishyvä

Rapu-parsapintxot

???
Kappaleita
25
Kevään kunniaksi rapupintxoihin pujotetaan tuoretta parsaa ja raikasta sitruunaa.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Jättikatkaravunpyrstöjä (pakaste)
5 - 6 kpl
Vihreää parsaa
1 kpl
Sitruuna
2 - 3 rkl
Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Rouhittua mustapippuria
Cocktailtikkuja

Näin teet

1

Sulata ja kuivaa ravunpyrstöt. Huuhtele parsat ja poista puumaiset tyvet. Leikkaa parsat 2–3 cm:n paloiksi. Keitä paloja pari minuuttia suolatussa vedessä, jäähdytä kylmällä vedellä ja kuivaa.

Pese sitruuna ja leikkaa 2 cm:n viipaleiksi. Pujota cocktailtikkuihin ravunpyrstö, parsapala ja sitruunaviipale.

Grillaa pintxot nopeasti grillissä tai kuumalla pannulla tilkassa öljyä, noin minuutti molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Mikko Hannula
Julkaistu: 27.3.2017
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g3 g
Proteiinia1 g32 g
Rasvaa2 g44 g
Kuituja0 g5 g
Energiaa kj90 2254
Energiaa kcal22 538

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sormisuolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Cocktailtikkuja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g3 g
Proteiinia1 g32 g
Rasvaa2 g44 g
Kuituja0 g5 g
Energiaa kj90 2254
Energiaa kcal22 538

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sormisuolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Cocktailtikkuja

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Mikko Hannula

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.