Valuta juustokuutiot kulhon päällä ja ota öljy talteen kastiketta varten.
Kuumenna vesi, mausta suolalla. Keitä broccolineja 5 minuuttia. Nosta ne kattilasta siivilään. Huuhtele kylmällä vedellä. Laita raviolit kattilaan broccolinien keitinveteen. Keitä 3 minuuttia. Siivilöi ja huuhtele kylmällä vedellä.
Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele rucola ja pinaatti. Ota 1 dl rucolaa sivuun kastiketta varten. Yhdistä salaatin ainekset kulhossa tai laakeassa tarjoiluastiassa.
Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset sauvasekoittimen kulhossa tai tehosekoittimessa ja soseuta tasaiseksi kastikkeeksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
593
2482
49,0 g
8,8 g
20,8 g
3,0 g
3,3 g
16,0 g
3,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli