Kuori ja hienonna sipulit sekä valkosipulinkynnet. Huuhtele, kuori ja kuutioi bataatit. Siirrä kattilaan.
Lisää joukkoon kookosmaito, vesi, murennettu liemikuutio, chilitahna ja suola.
Keitä kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes bataatit ovat kypsiä.
Soseuta keitto sauvasekoittimella ja viimeistele maku limenmehulla. Ohenna halutessasi vedellä.
Vinkki: Lisää keiton ruokaisuutta lusikoimalla annoksen pinnalle paistettua tofumurua tai raejuustoa. Tuore korianteri sopii keiton kaveriksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1615
386
22,0 g
19,3 g
38,3 g
12,5 g
6,8 g
5,5 g
2,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 - 2 kpl Valkosipulinkynttä,
3 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli