Halkaise pitaija pitkittäin puoliksi. Koverra hedelmäliha kuorista, käytä halutessasi pallorautaa.
Kuori ja paloittele kiivi, mango ja ananas. Sekoita hedelmät keskenään, lisää joukkoon limen mehu ja jaa hedelmäsalaatti pitaijan kuoriin. Viimeistele annokset granaatti- omenan siemenillä ja mintunlehdillä.
Sekoita lime-kookosliemen ainekset keskenään. Kaada liemi hedelmäsalaattien päälle ja tarjoile heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
187
781
7,0 g
4,8 g
22,3 g
18,8 g
6,0 g
2,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
granaattiomenan siemeniä,
0,5 kpl limen mehu,
minttua,
0,5 kpl limen raastettu kuori,
sokeria,
ripaus vaniljajauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli