Satokauden hedelmäsalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Keväisessä hedelmäsalaatissa yhdistyvät satokauden parhaat palat!

Satokauden hedelmäsalaatti

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Keväisessä hedelmäsalaatissa yhdistyvät satokauden parhaat palat!

Ainekset

2 kpl
pitaijaa
2 kpl
kiiviä
1/2 mango
1/4 ananas
granaattiomenan siemeniä
1/2 limen mehu
minttua

lime-kookosliemi

1 dl
kookoskermaa
1⁄2 limen raastettu kuori
sokeria
ripaus vaniljajauhetta

Valmistus

1

Halkaise pitaija pitkittäin puoliksi. Koverra hedelmäliha kuorista, käytä halutessasi pallorautaa.

2 kpl
pitaijaa
2

Kuori ja paloittele kiivi, mango ja ananas. Sekoita hedelmät keskenään, lisää joukkoon limen mehu ja jaa hedelmäsalaatti pitaijan kuoriin. Viimeistele annokset granaatti- omenan siemenillä ja mintunlehdillä.

2 kpl
kiiviä
1/2 mango
1/4 ananas
1/2 limen mehu
2 kpl
pitaijaa
3

Sekoita lime-kookosliemen ainekset keskenään. Kaada liemi hedelmäsalaattien päälle ja tarjoile heti.

ripaus vaniljajauhetta
sokeria
1⁄2 limen raastettu kuori
1 dl
kookoskermaa
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Satokausikalenteri
Julkaistu: 24.2.2019
Muokattu: 28.5.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

197

47

0,8 g

6,5 g

6,0 g

2,5 g

0,8 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 kpl pitaijaa,

1/2 mango,

1/4 ananas,

granaattiomenan siemeniä,

1/2 limen mehu,

minttua,

1 dl kookoskermaa,

1⁄2 limen raastettu kuori,

sokeria,

ripaus vaniljajauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli