Halkaise pitaija pitkittäin puoliksi. Koverra hedelmäliha kuorista, käytä halutessasi pallorautaa.
Kuori ja paloittele kiivi, mango ja ananas. Sekoita hedelmät keskenään, lisää joukkoon limen mehu ja jaa hedelmäsalaatti pitaijan kuoriin. Viimeistele annokset granaatti- omenan siemenillä ja mintunlehdillä.
Sekoita lime-kookosliemen ainekset keskenään. Kaada liemi hedelmäsalaattien päälle ja tarjoile heti.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
197
47
0,8 g
—
6,5 g
6,0 g
2,5 g
0,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl pitaijaa,
1/2 mango,
1/4 ananas,
granaattiomenan siemeniä,
1/2 limen mehu,
minttua,
1 dl kookoskermaa,
1⁄2 limen raastettu kuori,
sokeria,
ripaus vaniljajauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli