Selleri-panzanellasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Selleri-panzanellasalaatti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Italialaiseen leipäsalaattiin voi käyttää tähteeksi jääneet leipäpalat.

Ainekset

8 kpl
Tomaattia
1 rkl
Punaviinietikkaa
1/4 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 kpl
Vaaleaa leipää
4 rkl
Oliiviöljyä
5 kpl
Varsisellerin vartta
1 kpl
Punasipuli
1/2 kpl
Ruukku basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise tomaatit ja poista kannat. Pilko tomaatit reiluiksi paloiksi. Sekoita joukkoon etikka ja mausteet. Kuutioi leipä ja paista öljyssä rapeiksi. Lisää leipäkuutiot tomaattien joukkoon. Anna hetki pehmetä. Paloittele varsisellerit ja kuorittu punasipuli. Hienonna basilika. Lisää kasvikset salaattiin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

705

168

10,2 g

1,5 g

13,0 g

9,5 g

6,8 g

3,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Ruukku basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli