Sianlihakastike eli läskisoosi

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
250 gsiansivua, ns. kastikelihaa
suolaa
3 rklruisjauhoja
1 kplsipuli
10 kplmaustepippuria
4 - 5 dlvettä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa liha suikaleiksi ja nosta kylmään pannuun. Kuumenna pannu kuumaksi levyllä ja anna suikaleiden tiristä siinä sekoitellen niin, että rasva alkaa irrota. Mausta lihat kevyesti suolalla ja lisää sekoittaen jauhot. Ruskista jauhot kauniin vaalean ruskeiksi. Kuori ja lohko sekaan sipuli. Lisää pippurit ja vesi. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja muita kasviksia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.11.2025

Samankaltaisia reseptejä