Sienimuhennos | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sienimuhennos

Sienimuhennos

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Herkku-tai metsäsieniä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Margariinia tai voita
1 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Maitoa
1 dl
Kermaa
1 rkl
Soijakastiketta
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista sienet ja hienonna ne sipulin kanssa. Paista sieniä ja sipulia rasvassa, kunnes neste on haihtunut. Sekoita vehnäjauhot tasaisesti pannulle. Lisää maito ja kerma ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10–15 minuuttia. Mausta soijalla ja mustapippurilla.

2

Sekoita vehnäjauhot tasaisesti pannulle. Lisää maito ja kerma ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10–15 minuuttia. Mausta soijalla ja mustapippurilla.

1 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Maitoa
1 dl
Kermaa
1 rkl
Soijakastiketta
Rouhittua mustapippuria
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.