Siskonmakkarapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Siskonmakkarapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Siskonmakkaroita
2 kpl
Porkkanaa
200 g
Lanttua
100 g
Selleriä
5 - 6 kpl
Perunaa
Pala purjoa
5 dl
Lihalientä
6 - 8 kpl
Mauste- tai mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
200 g
Pakasteherneitä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuori porkkanat, lanttu, selleri ja perunat. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi, lanttu ja selleri pieniksi paloiksi ja perunat lohkoiksi. Huuhdo purjo huolella ja leikkaa viipaleiksi. Mittaa kattilaan lihaliemi ja mausteet. Kiehauta ja lisää porkkanat, lanttu ja selleri. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia kannen alla. Lisää perunat ja purjo. Jatka hauduttamista 10 minuuttia. Lisää herneet ja pursotetut tai leikatut siskonmakkarat. Keitä vielä noin 5 minuuttia. Halutessasi ripottele pataan hienonnettua persiljaa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 9.1.2005
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.