Siskonmakkarapata

arvosana1/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gsiskonmakkaroita
2 kplporkkanaa
200 glanttua
100 gselleriä
5 - 6 kplperunaa
pala purjoa
5 dllihalientä
6 - 8 kplmauste- tai mustapippuria
1/2 tlsuolaa
200 gpakasteherneitä
2 rklhienonnettua persiljaa halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori porkkanat, lanttu, selleri ja perunat. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi, lanttu ja selleri pieniksi paloiksi ja perunat lohkoiksi. Huuhdo purjo huolella ja leikkaa viipaleiksi. Mittaa kattilaan lihaliemi ja mausteet. Kiehauta ja lisää porkkanat, lanttu ja selleri. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia kannen alla. Lisää perunat ja purjo. Jatka hauduttamista 10 minuuttia. Lisää herneet ja pursotetut tai leikatut siskonmakkarat. Keitä vielä noin 5 minuuttia. Halutessasi ripottele pataan hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025