Sitruunalla ja basilikalla maustettu mansikkahillo
Ainekset
Näin teet
Puhdista ja paloittele mansikat. Mittaa sitruunamehu ja mansikat kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes marjoista alkaa erottua höyryä. Lisää hillosokeri ja sekoita tasaiseksi.
Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä ilman kantta 10–15 minuuttia. Kuori pinnalle kertynyt vaahto. Mausta hillo sitruunankuorella ja silputulla basilikalla. Tarkista maku ja lisää halutessasi basilikaa.
Anna hillon jäähtyä 30 minuuttia, muutaman kerran sekoitellen. Annostele hillo puhtaisiin purkkeihin ja sulje purkit. Siirrä jääkaappiin. Hillo hyytyy noin vuorokaudessa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 578 g | 578 g |
Proteiinia | 5 g | 5 g |
Rasvaa | 3 g | 3 g |
Kuituja | 19 g | 19 g |
Energiaa kj | 10408 | 10408 |
Energiaa kcal | 2487 | 2487 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan hienoksi raastettu kuori
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 578 g | 578 g |
Proteiinia | 5 g | 5 g |
Rasvaa | 3 g | 3 g |
Kuituja | 19 g | 19 g |
Energiaa kj | 10408 | 10408 |
Energiaa kcal | 2487 | 2487 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan hienoksi raastettu kuori