Soijabolognese | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Soijabolognese

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

400 g
Tummaa pastaa

kastike:

2 dl
Tummaa soijarouhetta
4 dl
Vettä
1 rkl
Soijakastiketta
2 kpl
Porkkanaa (200 g)
1 kpl
Palsternakka (100 g)
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Tomaattimurskaa
1 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Basilikaa
1/2 tl
Oreganoa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Laita soijarouhe turpoamaan soijakastikkeella maustettuun veteen noin tunti ennen ruoanvalmistusta. Kuori ja raasta porkkanat ja palsternakka. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kaada soija nesteineen pannulle ja hauduta sitä, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää kasvisraaste ja hienonnetut sipulit sekä tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla, basilikalla, oreganolla ja mustapippurilla. Hauduta kastiketta 15–20 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.