Soijabolognese - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Soijabolognese

???
Annokset
5
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Tummaa pastaa

KASTIKE:

2 dl
Tummaa soijarouhetta
4 dl
Vettä
1 rkl
Soijakastiketta
2 kpl
Porkkanaa (200 g)
1 kpl
Palsternakka (100 g)
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Tomaattimurskaa
1 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Basilikaa
1/2 tl
Oreganoa
1/4 tl
Mustapippuria

Näin teet

1

Laita soijarouhe turpoamaan soijakastikkeella maustettuun veteen noin tunti ennen ruoanvalmistusta. Kuori ja raasta porkkanat ja palsternakka. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kaada soija nesteineen pannulle ja hauduta sitä, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää kasvisraaste ja hienonnetut sipulit sekä tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla, basilikalla, oreganolla ja mustapippurilla. Hauduta kastiketta 15–20 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019