Soijanakkistroganoff | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Soijanakkistroganoff

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoile soijanakkikastike pastan ja kasvisten kanssa.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1/4 kpl
(1/4) purjoa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(300 g) soijanakkeja (pakaste)
1 tl
Paprikajauhetta
1/4 tl
(1/4 tl) mietoa chilirouhetta
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 dl
Kasvisrasvasoijavalmistetta
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
Basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipuli ja huuhtele halkaistu purjo. Hienonna sipuli ja purjo ja kuullota öljyssä pannulla. Paloittele puolisulaneet nakit ja lisää pannulle. Kääntele hetken aikaa, kunnes ne sulavat.

Lisää mausteet, tomaattimurska ja soijavalmiste. Anna kiehua 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.