Pese hedelmät ja leikkaa ne noin kahdeksaan lohkoon. Poista siemenkodat. Pane jokaiselle lohkolle pala juustoa ja kieputa ympärille kinkkua. Nosta tarjoiluastialle ja valuta lohkoille hiukan hunajaa. Ripottele päälle timjamia. Tarjoa heti, tai säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tarjoa heti, tai säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
59
14
0,3 g
0,2 g
2,1 g
2,1 g
0,4 g
0,4 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Timjamia (tuoretta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli