Tattari tabbouleh-salaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tattari tabbouleh-salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
Tattarirouhetta
3 dl
Kasvislientä
4 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon tattarirouhe. Anna kiehua minuutin ajan. Siirrä kattila syrjään, peitä kannella ja anna vetäytyä 3 minuuttia. Liian kauan seistäessä jyvät puuroutuvat.Sekoita rouhe irtonaisiksi haarukalla. Kuutioi tomaatit ja kurkku. Lisää kaikki ainekset tattarirouheen joukkoon ja nostele kevyesti sekaisin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.