Tattari tabbouleh-salaatti
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositonVegaaninenKasvisruoka
Nappaa talteen!
| 1 1/2 dl | tattarirouhetta |
| 3 dl | kasvislientä |
| 4 kpl | tomaattia |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 dl | hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa |
| 1 kpl | ruukku rucolasalaattia |
- 1.
Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon tattarirouhe. Anna kiehua minuutin ajan. Siirrä kattila syrjään, peitä kannella ja anna vetäytyä 3 minuuttia. Liian kauan seistäessä jyvät puuroutuvat.Sekoita rouhe irtonaisiksi haarukalla. Kuutioi tomaatit ja kurkku. Lisää kaikki ainekset tattarirouheen joukkoon ja nostele kevyesti sekaisin.
Tattari tabbouleh-salaatti
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 1/2 dl | tattarirouhetta |
| 3 dl | kasvislientä |
| 4 kpl | tomaattia |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 dl | hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa |
| 1 kpl | ruukku rucolasalaattia |
Valmistus
- 1
Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon tattarirouhe. Anna kiehua minuutin ajan. Siirrä kattila syrjään, peitä kannella ja anna vetäytyä 3 minuuttia. Liian kauan seistäessä jyvät puuroutuvat.Sekoita rouhe irtonaisiksi haarukalla. Kuutioi tomaatit ja kurkku. Lisää kaikki ainekset tattarirouheen joukkoon ja nostele kevyesti sekaisin.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























