Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt bao bunit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Aasialaiset höyrysämpylät eli bao bun -sämpylät höyrytetään kuumaksi ja täytetään nyhtöpossulla tai vegaanisella täytteellä. Lisukkeeksi sopii kaaliraaste tai coleslaw.

Ainekset

4 kpl
höyrysämpylää (Bao bun)
250 g
(1 pkt) härkäpapusuikaleita tai (1/2 pkt) nyhtöpossua
400 g
kaalia
100 g
(1 dl) makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Höyrytä sämpylät siivilässä kattilassa. Laita kattilan pohjalle vettä, ja aseta sämpylät siivilään kattilaan ja kansi päälle. Anna veden kiehua kunnolla kunnes sämpylät ovat kuumia.

4 kpl
höyrysämpylää (Bao bun)
2

Halkaise sämpylät ja täytä nyhtöpossulla, kypsällä broilerilla tai härkissuikaleilla. Lisää kaaliraastetta ja makeaa chilikastiketta. Myös coleslaw sopii lisäkkeeksi.

100 g
(1 dl) makeaa chilikastiketta
400 g
kaalia
250 g
(1 pkt) härkäpapusuikaleita tai (1/2 pkt) nyhtöpossua
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 22.6.2020
|
Muokattu: 2.12.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

271

1133

7,3 g

0,8 g

34,3 g

16,0 g

5,5 g

14,3 g

2,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli