Täytetyt enchiladat Meksikonlahdelta | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt enchiladat Meksikonlahdelta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

8 kpl
Vehnätortillaa

kastike

1/2 dl
Chilikastiketta
150 g
Tomaattipyreetä
2 dl
Vettä
1 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä murskattuna
1 tl
Oreganoa
Suolaa
150 g
Ranskankermaa

täyte

1 kpl
Paprika
1 dl
Mustia kivettömiä oliiveja
2 kpl
Raejuustoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa
Yhteensä 1 dl hienonnettua persiljaa ja basilikaa

päälle

1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä kattilaan kastikkeen aineet ranskankermaa lukuun ottamatta. Anna kiehahtaa ja lisää ranskankerma. Sekoita keskenään hienoksi pilkotut täyteaineet ja täytä tortillat. Kääri tortillat rullalle ja lado tiiviisti uunivuokaan. Kaada rullien päälle kastike ja ripottele päälle juustoraaste.Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia ja tarjoa heti esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Julkaistu: 4.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.