Täytetyt enchiladat Meksikonlahdelta - Yhteishyvä

Täytetyt enchiladat Meksikonlahdelta

Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Vehnätortillaa

KASTIKE

1/2 dl
Chilikastiketta
150 g
Tomaattipyreetä
2 dl
Vettä
1 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä murskattuna
1 tl
Oreganoa
Suolaa
150 g
Ranskankermaa

TÄYTE

1 kpl
Paprika
1 dl
Mustia kivettömiä oliiveja
2 kpl
Raejuustoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa
Yhteensä 1 dl hienonnettua persiljaa ja basilikaa

PÄÄLLE

1 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Yhdistä kattilaan kastikkeen aineet ranskankermaa lukuun ottamatta. Anna kiehahtaa ja lisää ranskankerma. Sekoita keskenään hienoksi pilkotut täyteaineet ja täytä tortillat. Kääri tortillat rullalle ja lado tiiviisti uunivuokaan. Kaada rullien päälle kastike ja ripottele päälle juustoraaste.Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia ja tarjoa heti esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Julkaistu: 4.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa