Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Texmex-kesäkurpitsavuoka

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jauhelihasta, perunasta ja kesäkurpitsasta valmistuu maukas vuokaruoka. Lisää potkua antavat texmex-mauste, tomaattimurska sekä emmentaljuusto. Jauhelihan voi korvata härkiksellä.

Ainekset

400 g
kesäkurpitsaa (1 kpl, iso)
3 kpl
Perunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
400 g
Sika-nautajauhelihaa
40 g
(1 pussi) texmex-mausteseosta
400 g
(1 prk) tomaattimurskaa
150 g
(1 pussi) emmentaljuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi. Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska. Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

400 g
kesäkurpitsaa (1 kpl, iso)
3 kpl
Perunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
400 g
Sika-nautajauhelihaa
40 g
(1 pussi) texmex-mausteseosta
400 g
(1 prk) tomaattimurskaa
2

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

150 g
(1 pussi) emmentaljuustoraastetta
1 rkl
Öljyä
Miltä maistui?(21 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.