Texmex-potut | Uuniperunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Texmex-potut

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Valmista uuniperunoille texmex-täyte, johon tulee jauhelihaa, kidneypapuja, paprikaa ja juustokastiketta.

Ainekset

750 g
Jauhelihaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(200 g) pakastesipulikuutioita
2 kpl
(à 40 g) texmex-mausteseosta
2 dl
Vettä
1 kpl
Kidneypapuja
2 kpl
Paprikaa
1 kpl
(300 g) texmex-juustokastiketta

lisäksi:

8 kpl
Isoa uuniperunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa perunoihin ristiviilto, paketoi halutessasi folioon. Paista 225 asteessa uunin alatasolla noin tunti, kunnes ovat kypsiä. Ruskista jauheliha kahdessa erässä paistinpannulla.

2

Ruskista jauheliha kahdessa erässä paistinpannulla. Sekoita joukkoon sipulit ja kuullota ne. Lisää joukkoon mausteseos ja vesi, hauduta kannen alla noin 30 minuuttia.

3

Valuta ja huuhtele pavut. Kuutioi paprika. Lisää pavut, paprika ja juustokastike ja kuumenna. Tarjoa uuniperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 1.8.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.