Valmista taikina. Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Sekoita joukkoon vesi ja öljy.
Lisää tarvittaessa öljyä. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä huoneenlämmössä.
Hienonna sienet. Paista sieniä ja sipuleita öljyssä kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä pannu syrjään ja lisää suola sekä oliivit. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon juusto.
Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Leikkaa siitä 12 neliötä. Aseta täytettä neliöille ja käännä kolmioiksi. Paina haarukalla saumat kiinni. Nosta pasteijat leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 15–18 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
153
639
7,7 g
1,3 g
16,9 g
1,2 g
1,1 g
3,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
1,5 dl Vettä,
Valkosipulinkynttä,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli