Paahda fileeseen kuumassa grillissä kauttaaltaan ruskea pinta. Vähennä lämpöä ja työnnä fileen paksuimpaan osaan paistomittari. Nosta filee kypsymään esim. yläritilälle. Anna kypsyä, kunnes sisälämpötila on 68–70 astetta.
Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään. Nosta filee uunivuokaan, mausta suolalla ja valuta päälle kastike. Peitä vuoka foliolla. Anna vetäytyä n. 10 minuuttia. Leikkaa filee ja tarjoa esim. aasialaisen kaalisalaatin kera. Reseptin salaattiin saat täältä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1528
365
24,5 g
8,3 g
3,0 g
3,0 g
0,3 g
33,3 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Limetin raastettu kuori,
Pala tuoretta, raastettua inkivääriä,
Raastettu valkosipuli.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli