Paahda fileeseen kuumassa grillissä kauttaaltaan ruskea pinta. Vähennä lämpöä ja työnnä fileen paksuimpaan osaan paistomittari. Nosta filee kypsymään esim. yläritilälle. Anna kypsyä, kunnes sisälämpötila on 68–70 astetta.
Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään. Nosta filee uunivuokaan, mausta suolalla ja valuta päälle kastike. Peitä vuoka foliolla. Anna vetäytyä n. 10 minuuttia. Leikkaa filee ja tarjoa esim. aasialaisen kaalisalaatin kera. Reseptin salaattiin saat täältä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
365
1528
24,5 g
8,3 g
3,0 g
3,0 g
0,3 g
33,3 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Limetin raastettu kuori,
Pala tuoretta, raastettua inkivääriä,
Raastettu valkosipuli.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli