Thai-glaseerattu porsaanfilee - Yhteishyvä

Thai-glaseerattu porsaanfilee

???
Annokset
4
Mausta porsaanfilee thaimaalaisittain! Thai-glaseeratun porsaanfileen kastikkeessa on muun muassa makeaa chilikastiketta ja seesamiöljyä. Tarjoa filee esimerkiksi aasialaisen kaalisalaatin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Porsaan sisäfileetä
1 tl
Suolaa

GLASEERAUSKASTIKE

1/2 dl
Makeaa chilikastiketta
1 tl
Seesamiöljyä
1 kpl
Limetin raastettu kuori
Pala tuoretta, raastettua inkivääriä
1 kpl
Raastettu valkosipuli

Näin teet

1

Paahda fileeseen kuumassa grillissä kauttaaltaan ruskea pinta. Vähennä lämpöä ja työnnä fileen paksuimpaan osaan paistomittari. Nosta filee kypsymään esim. yläritilälle. Anna kypsyä, kunnes sisälämpötila on 68–70 astetta.

Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään. Nosta filee uunivuokaan, mausta suolalla ja valuta päälle kastike. Peitä vuoka foliolla. Anna vetäytyä n. 10 minuuttia. Leikkaa filee ja tarjoa esim. aasialaisen kaalisalaatin kera. Reseptin salaattiin saat täältä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g12 g
Proteiinia33 g133 g
Rasvaa25 g98 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1528 6111
Energiaa kcal365 1461

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Limetin raastettu kuori

  • Pala tuoretta, raastettua inkivääriä

  • Raastettu valkosipuli

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g12 g
Proteiinia33 g133 g
Rasvaa25 g98 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1528 6111
Energiaa kcal365 1461

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Limetin raastettu kuori

  • Pala tuoretta, raastettua inkivääriä

  • Raastettu valkosipuli

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.