Tomaattisalsa
Ainekset
Valmistus
Huuhtele ja halkaise tomaatit, poista kannat ja pilko pieniksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna chili ja korianteri.
Sekoita ainekset kulhossa ja raasta joukkoon pestyn limen kuori. Purista limestä 4 rkl mehua ja lisää se salsaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna ainesten maustua hetki ennen tarjoilua.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
40
169
0,5 g
—
5,3 g
5,0 g
2,5 g
1,0 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Hienonnettua korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli