Tonnikala-perunapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikala-perunapihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vartissa valmistuvat tonnikala-perunapihvit syntyvät helposti ja edullisesti vain neljästä aineksesta. Hyödynnä tähän ruokaan esimerkiksi edellisen päivän perunamuusin jämät ja vähennä samalla ruokahävikkiä.

Ruokavaliot

Ainekset

6 dl
Perunamuusia
200 g
Valkosipulituorejuustoa
1 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 kpl
Kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita perunasoseeseen tuorejuusto, valutettu tonnikala ja kananmunat. Muotoile massasta pieniä pihvejä. Paista pihvit molemmin puolin pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1071

256

14,0 g

6,0 g

16,8 g

1,8 g

1,0 g

14,8 g

1,5 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli