Tonnikalapasta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalapasta

Tonnikalapasta
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Tonnikalapasta on lapsiperheiden suosikkiruoka. Superhelppo arkiruoka valmistuu vartissa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
(1 ps) pastaa
300 g
(2 prk, á 200/150 g) tonnikalapaloja öljyssä
1/2 kpl
purjoa
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
(2 prk, à 150 g) ranskankermaa
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
1/2 tl
suolaa
1 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä.

500 g
(1 ps) pastaa
2

Valuta tonnikalat. Pese purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna paprika. Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilassa.

300 g
(2 prk, á 200/150 g) tonnikalapaloja öljyssä
1/2 kpl
purjoa
1 kpl
Punainen paprika
3

Lisää ranskankerma, tomaattisose ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat ja hienonnettu tilli. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa kypsän pastan kanssa.

Fusillipastaa
300 g
(2 prk, à 150 g) ranskankermaa
1 dl
Vettä
300 g
(2 prk, á 200/150 g) tonnikalapaloja öljyssä
1 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna
1/2 tl
suolaa
Resepti
Katri Schröder, Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 30.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja58 g349 g
Proteiinia10 g59 g
Rasvaa17 g104 g
Kuituja4 g21 g
Energiaa kj1840 11042
Energiaa kcal440 2637

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 300 g (2 prk, á 200/150 g) tonnikalapaloja öljyssä

  • 1 dl Vettä

  • 1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja58 g349 g
Proteiinia10 g59 g
Rasvaa17 g104 g
Kuituja4 g21 g
Energiaa kj1840 11042
Energiaa kcal440 2637

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 300 g (2 prk, á 200/150 g) tonnikalapaloja öljyssä

  • 1 dl Vettä

  • 1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna

Resepti
Katri Schröder, Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.