Tonnikalapasta
Tonnikalapasta on edullinen ja maistuva arkiruoka. Pastakastikkeen kanssa sopii fusilipasta.
Ainekset
2 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
1/2 kpl
Pientä purjoa
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Öljyä
2 1/2 dl
Valkosipuli-yrtti ruoanlaittofraichea
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
1 kpl
Kalaliemikuutio
3 rkl
Hienonnettua tilliä
LISÄKSI
Fusillipastaa
Näin teet
1
Valuta tonnikalat. Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi. Hienonna paprika pieniksi kuutioksi. Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.
2 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
1/2 kpl
Pientä purjoa
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Öljyä
2
Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin. Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.
2 1/2 dl
Valkosipuli-yrtti ruoanlaittofraichea
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
1 kpl
Kalaliemikuutio
3 rkl
Hienonnettua tilliä
3
Tarjoile esim. fusillipastan kanssa.
Fusillipastaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 27.8.2018