Tonnikalapasta - Yhteishyvä

Tonnikalapasta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Tonnikalapasta on edullinen ja maistuva arkiruoka. Pastakastikkeen kanssa sopii fusilipasta.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
1/2 kpl
Pientä purjoa
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Öljyä
2 1/2 dl
Valkosipuli-yrtti ruoanlaittofraichea
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
1 kpl
Kalaliemikuutio
3 rkl
Hienonnettua tilliä

LISÄKSI

Fusillipastaa

Näin teet

1

Valuta tonnikalat. Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi. Hienonna paprika pieniksi kuutioksi. Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

2 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
1/2 kpl
Pientä purjoa
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Öljyä
2

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin. Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

2 1/2 dl
Valkosipuli-yrtti ruoanlaittofraichea
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
1 kpl
Kalaliemikuutio
3 rkl
Hienonnettua tilliä
3

Tarjoile esim. fusillipastan kanssa.

Fusillipastaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 27.8.2018
Jaa Somessa