Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä.
Valuta tonnikalat. Pese purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna paprika. Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilassa.
Lisää ranskankerma, tomaattisose ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat ja hienonnettu tilli. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa kypsän pastan kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1840
440
17,3 g
10,0 g
58,2 g
3,3 g
3,5 g
9,8 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
300 g (2 prk, á 200/150 g) tonnikalapaloja öljyssä,
1 dl Vettä,
1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli