Pese ja raasta kurkku. Laita raaste siivilään. Raasta kuoritut valkosipulinkynnet ja sekoita se kurkkuraasteeseen. Mausta raaste suolalla ja anna valua 10 minuuttia kevyen painon alla. Painele lopuksi vielä ylimääräistä nestettä pois esimerkiksi kauhalla.
Sekoita kurkkuraaste jogurttiin. Lisää sitruunamehu, hunaja, minttu ja pippuri. Hienonna tilli ja sekoita se mausteiden kanssa tsatsikiin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
74
310
5,0 g
3,3 g
4,5 g
4,0 g
0,3 g
2,3 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl kuivattua minttua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli