Viipaloi ja ruskista makkarat. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita, tomaattipyreetä ja tacomaustetta hetki öljyssä isossa kattilassa.
Lisää tomaattimurska ja lihaliemi. Anna keittopohjan kiehua hetki. Lisää peruna-juuresseos ja keitä 10 minuuttia.
Lisää maissi, mausteet ja makkarat. Keitä vielä pari minuuttia. Lisää valmiiseen keittoon halkaistut kirsikkatomaatit ja silputtu persilja. Halutessasi voit tarjota keiton kanssa juustoraastetta ja nachoja.
Lisää maissi, mausteet ja makkarat. Keitä vielä pari minuuttia. Lisää valmiiseen keittoon halkaistut kirsikkatomaatit ja silputtu persilja. Halutessasi voit tarjota keiton kanssa juustoraastetta ja nachoja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
221
928
11,9 g
4,0 g
20,1 g
4,1 g
2,0 g
6,5 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 rkl Tomaattipyreetä,
1 pussi (40 g) tacomausteseosta,
2 tl Oreganoa,
1 tl Rouhittua mustapippuria,
3 rkl Silputtua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli