Tuliset munat espanjalaisittain | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset munat espanjalaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 - 4 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Paprika
1 kpl
Tuore maustepaprika tai 0,5 tl chiliä
400 g
Tomaattimurskaa
Sokeria ja basilikaa
4 kpl
Munaa
4 - 8 kpl
Valkosipulisalamia
Persiljasilppua
Paahdettua leipää lisäksi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista maustepaprikasta ja paprikasta kannat ja siemenet. Silppua mallot.Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja hauduta siinä sipulisilppu kullanruskeaksi. Lisää paprikat ja kypsennä nekin miedolla lämmöllä sekoitellen. Lisää tomaattimurske ja nosta hiukan levyn lämpöä. Keitä, kunnes liemi haihtuu. Mausta seos sokerilla ja basilikalla.Kaiva seokseen neljä kuoppaa ja riko niihin munat kuoristaan. Työnnä seokseen salamiviipaleet ja peitä ruoka kannella. Hauduta, kunnes munat hyytyvät.Koristele ja tarjoa lisänä rapeaa paahtoleipää.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.