Uunitomaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tomaatit uunissa

Uunitomaatit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tomaatit valmistuvat nopeasti uunissa ja saavat makua parmesaanijuustosta.

Ainekset

4 kpl
Isoa tomaattia
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Viipale vaaleaa, hieman kuivahtanutta leipää
3 rkl
Tuoretta hienonnettua persiljaa
1 tl
Kuivattua timjamia, rosmariinia, basilikaa
2 rkl
Parmesaaniraastetta
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise tomaatit ja nosta uunivuokaan leikkauspinnat ylöspäin. Ripottele pinnalle suolaa ja rouhittua mustapippuria. Jauha pienessä tehosekoittimessa leipäviipale, yrtit ja juustoraaste. Ripottele seos tomaattien pinnalle. Pirskottele päälle tasaisesti öljy. Kypsennä tomaatit 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.Lämpötila: 200 astetta 30 min

2

Jauha pienessä tehosekoittimessa leipäviipale, yrtit ja juustoraaste. Ripottele seos tomaattien pinnalle. Pirskottele päälle tasaisesti öljy.

1 kpl
Viipale vaaleaa, hieman kuivahtanutta leipää
3 rkl
Tuoretta hienonnettua persiljaa
1 tl
Kuivattua timjamia, rosmariinia, basilikaa
2 rkl
Parmesaaniraastetta
2 rkl
Oliiviöljyä
3

Kypsennä tomaatit 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.Lämpötila: 200 astetta 30 min

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.5.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.