Välimeren kanasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Välimeren kanasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Broilerin ohutleikettä
1 rkl
Oliiviöljyä
Oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 dl
Kaura + riisiseosta
1/2 kpl
Kurkku
250 g
Kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Ruukkua jääsalaattia
12 kpl
Mustaa kivetöntä oliivia
4 rkl
Hienonnettua basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Öljyä broilerileikkeet. Grillaa leikkeet kypsiksi. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla. Anna leikkeiden vetäytyä ja jäähtyä folion alla hetken aikaa. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota siinä murskattu valkosipulinkynsi. Lisää kattilaan kaura-riisiseos ja kääntele, kunnes jyvät ovat läpikuultavia. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä ja huuhdo kylmällä vedellä. Paloittele broilerileikkeet ja kurkku. Halkaise tomaatit ja revi salaatinlehdet. Sekoita salaatin ainekset keskenään varovaisesti käännellen.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 3.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.