Paahda fileeseen kuumassa grillissä kaunis pinta. Vähennä lämpöä ja työnnä fileen paksuimpaan kohtaan paistomittari. Nosta filee kypsymään esim. yläritilälle. Anna kypsyä, kunnes sisälämpötila näyttää 68–70 astetta.
Ripottele mausteet uunivuokaan ja kääntele filee mausteseoksessa. Peitä vuoka foliolla. Vetäytymisen aikana sisälämpötila nousee vielä muutaman asteen. Jauha yrtti-siemenseoksen ainekset teholeikkurissa. Leikkaa filee tarjolle ja ripottele päälle yrtti-siemenseosta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2014
481
36,3 g
10,5 g
0,3 g
0,3 g
0,3 g
39,0 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Pihvimaustetta,
1 tl Suolaa,
3 rkl Parmesaaniraastetta,
Valkosipulinkynsi,
Sitruunan raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli