Valkosipulimarinoidut oliivit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosipulimarinoidut oliivit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tarjoa marinoituja vihreitä oliiveja patonkiviipaleen päällä cocktailtikulla kiinnitettyinä.

Ainekset

200 g
Vihreitä kivettömiä oliiveja
1 tl
Provencen yrttiseosta
1 tl
Sormisuolaa
3 kpl
Valkosipulinkynttä
Sitruunaviipaletia
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane oliivit, viipaloidut valkosipulinkynnet, sitruunaviipaleet ja mausteet lasipurkkiin. Kaada päälle öljyä niin, että ainekset peittyvät. Anna maustua jääkaapissa 2–3 päivää.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.