Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosipulimarinoidut oliivit

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Marinoi oliivit maukkaiksi valkosipulilla, sitruunalla ja yrteillä. Tarjoa marinoidut oliivit naposteltavina pikkutapaksina esimerkiksi patongin kera.

Ainekset

200 g
Vihreitä kivettömiä oliiveja
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
sitruuna
1 tl
Provencen yrttiseosta
1 tl
Sormisuolaa
1 1/2 dl
oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja viipaloi sitruuna. Valuta oliivit.

3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
sitruuna
200 g
Vihreitä kivettömiä oliiveja
2

Pane oliivit, valkosipuli, sitruunaviipaleet ja mausteet lasipurkkiin. Kaada päälle öljyä niin, että ainekset peittyvät. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.

1 tl
Sormisuolaa
1 tl
Provencen yrttiseosta
1 1/2 dl
oliiviöljyä
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
|
Muokattu: 19.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

404

1692

43,8 g

6,3 g

0,8 g

0,3 g

2,8 g

1,0 g

4,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli