Vegaaninen yrttituorejuusto - Yhteishyvä

Vegaaninen yrttituorejuusto

Vegaaninen yrttituorejuusto
Kappaleita
1
Valmistusaika
Useita tunteja
Liotetuista cashewpähkinöistä valmistuu helposti vegaanillekin sopiva yrttilevite.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(170 g) cashewpähkinöitä
3 dl
Vettä
1 kpl
Sitruunan mehu
2 rkl
Maustamatonta soijavalmistetta ("jogurttia")
1/2 rkl
Öljyä
2 dl
Persiljaa, ruohosipulia tai tilliä

Näin teet

1

Liota pähkinöitä vedessä vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Valuta pähkinät. Laita ne, sitruunamehu, soijavalmiste ja öljy tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi, noin 5 minuuttia.

Hienonna yrtit ja sekoita tahnaan. Levite säilyy jääkaapissa 3–4 päivää.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Pia Inberg
Julkaistu: 16.8.2017
Muokattu: 30.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g8 g
Proteiinia5 g5 g
Rasvaa16 g16 g
Kuituja1 g1 g
Energiaa kj843 843
Energiaa kcal202 202

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 dl Vettä

  • 2 dl Persiljaa, ruohosipulia tai tilliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g8 g
Proteiinia5 g5 g
Rasvaa16 g16 g
Kuituja1 g1 g
Energiaa kj843 843
Energiaa kcal202 202

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 dl Vettä

  • 2 dl Persiljaa, ruohosipulia tai tilliä

Resepti
Anu Brask

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.