Vegaaninen yrttituorejuusto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vegaaninen yrttituorejuusto

Vegaaninen yrttituorejuusto

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Liotetuista cashewpähkinöistä valmistuu helposti vegaanillekin sopiva yrttilevite.

Ainekset

1 kpl
(170 g) cashewpähkinöitä
3 dl
Vettä
1 kpl
Sitruunan mehu
2 rkl
Maustamatonta soijavalmistetta ("jogurttia")
1/2 rkl
Öljyä
2 dl
Persiljaa, ruohosipulia tai tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Liota pähkinöitä vedessä vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Valuta pähkinät. Laita ne, sitruunamehu, soijavalmiste ja öljy tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi, noin 5 minuuttia.

Hienonna yrtit ja sekoita tahnaan. Levite säilyy jääkaapissa 3–4 päivää.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Pia Inberg
Julkaistu: 16.8.2017
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

843

202

16,0 g

2,0 g

8,0 g

5,0 g

1,0 g

5,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 dl Vettä,

2 dl Persiljaa, ruohosipulia tai tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli