Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreät pavut ranskalaisittain

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Vihreistä pakastepavuista syntyy maukas ja monikäyttöinen lisuke helposti ja edullisesti. Sitruuna, valkosipuli ja yrtit maustavat vihreät pavut herkullisiksi.

Ainekset

450 g
Vihreitä pakastepapuja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 rkl
persiljaa hienonnettuna
2 rkl
Voita
1 rkl
Sitruunanmehua
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Höyrytä papuja pari minuuttia vähässä vedessä. Valuta.

450 g
Vihreitä pakastepapuja
2

Kuori ja hienonna sipuli ja viipaloi valkosipulit. Hienonna persilja.

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 rkl
persiljaa hienonnettuna
3

Kuumenna voi kattilassa, lisää sipulit ja persilja ja kuullota hetki. Kääntele sekaan pavut ja mausta sitruunamehulla, suolalla sekä pippurilla.

2 rkl
Voita
1 rkl
Sitruunanmehua
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 25.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

91

380

6,0 g

3,8 g

4,5 g

2,8 g

2,8 g

3,0 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Sitruunanmehua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli