Vihreät pavut ranskalaisittain
Ainekset
Valmistus
Höyrytä papuja pari minuuttia vähässä vedessä. Valuta.
Kuori ja hienonna sipuli ja viipaloi valkosipulit. Hienonna persilja.
Kuumenna voi kattilassa, lisää sipulit ja persilja ja kuullota hetki. Kääntele sekaan pavut ja mausta sitruunamehulla, suolalla sekä pippurilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
91
380
6,0 g
3,8 g
4,5 g
2,8 g
2,8 g
3,0 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Sitruunanmehua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli