Höyrytä papuja pari minuuttia vähässä vedessä. Kaada siivilään. Silppua sipuli ja persilja ja/tai ruohosipuli, viipaloi valkosipulinkynnet.
Kuumenna rasva kattilassa, lisää silputut kasvikset ja kuullota hetki. Kääntele sekaan pavut, kuumenna ja mausta sitruunamehulla (ja -kuoriraasteella), suolalla sekä pippurilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
365
87
6,0 g
3,8 g
4,0 g
2,5 g
2,8 g
2,8 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Silputtua persiljaa ja/tai ruohosipulia,
1 rkl Sitruunanmehua,
(raastettua sitruunankuorta),
Suolaa,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli