Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viikuna-broilerirullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Piilota broilerinfileekääröön viikunaa, basilikaa ja pistaasia. Tarjoa raikkaan salaatin, lämpimien kasvisten tai riisin kanssa.

Ainekset

400 g
Broilerin fileeleikkeitä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Vettä
1 rkl
Soijakastiketta

Täyte

6 kpl
Kuivattua pehmeää viikunaa
Nippu basilikanlehtiä
1 dl
Pistaasipähkinöitä

Lisäksi

Cocktailtikkuja
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nuiji broilerifileet leivinpaperin välissä ohuiksi pihveiksi. Mausta. Poista viikunoista kovat kannat ja kuori pähkinät. Hienonna viikunat, pähkinät ja basilikanlehdet karkeaksi seokseksi. Jaa täyte fileiden toiseen reunaan. Kääri fileet rullalle. Kiinnitä kääröt cocktailtikuilla tai paistolangalla. Ruskista fileet pannulla. Lisää loraus vettä ja soijakastike ja peitä kannella. Anna hautua kypsiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

259

1081

12,3 g

1,3 g

9,3 g

9,0 g

4,3 g

25,8 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Vettä,

Nippu basilikanlehtiä,

Cocktailtikkuja,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli